TR
Facebook Twitter Instagram
Boşnak Börekçi Başiskele Yeşilyurt Şubesi Açıldı!
08.15.2023

Boşnak Börekçi Başiskele Yeşilyurt Şubesi Açıldı!

Boşnak Börekçi, 30 yılı aşkın süredir lezzetin ve tazeliğin adresi olmaya devam ediyor. Yeni şubeleri ve genişleyen ürün yelpazesiyle, misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda gururla duyuruyoruz ki, yeni şubemiz "Boşnak Börekçi Başiskele Yeşilyurt Şubesi" hizmete girmiştir.

Boşnak Börekçi, geleneksel tatların modern dokunuşlarla buluştuğu bir ahenk sunuyor. Yılların getirdiği deneyim ve lezzet anlayışıyla donatılan Boşnak Börekçi, taze ve kaliteli malzemeleri ustalıkla harmanlayarak misafirlerine eşsiz lezzetler sunuyor.

Yeni ürünleriyle birlikte ürün gamını genişleten Boşnak Börekçi, her damak tadına uygun seçenekler sunarak lezzet arayanların beklentilerini karşılıyor. Aynı zamanda farklı lokasyonlarda açtığı yeni şubeleriyle, misafirlerine daha yakın ve erişilebilir hizmet sunmanın gururunu yaşıyor.

"Boşnak Börekçi Başiskele Yeşilyurt Şubesi," lezzet yolculuğunda yeni bir durağınız olacak. Bu şube, tüm misafirlerini özenle hazırlanan lezzetlerle ağırlamaktan mutluluk duyacak.

Boşnak Börekçi'nin lezzet yolculuğu, sadeliği ve mükemmeli bir araya getirerek, lezzet arayışınıza cevap veriyor. Geleneksel tatların modern bir yorumla buluştuğu Boşnak Börekçi, sizleri özenle hazırlanan lezzetlerle buluşturmayı bekliyor.

Yeni şubemiz Boşnak Börekçi Başiskele Yeşilyurt Şubesi'nde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Boşnak Börekçi ailesi olarak, sizleri lezzet dolu bir yolculuğa davet ediyoruz.

Detaylı bilgi için:
?? Yeşilyurt Mah. Dış Kapı No 1/13 Dükkan 8 Başiskele/Kocaeli
??0 262 322 10 10

 

 

 

 

 

 

ÖNCEKİ HABER
SONRAKİ HABER

Paylaş

fbpaylaş twitterpaylas
Teşekkürler

TEŞEKKÜRLER!

Başvurunuz alındı,
En kısa zamanda dönüş yapacağız.